Fest och bröllop i skärgåden

Ett bröllop på Finnhamn kan utformas på flera olika sätt, men det är aldrig fel att ha den vackra skärgården som omgivningen.

På Finnhamn erbjuder vi vår- och höstbröllop eller varför inte en magiskt vinterbröllop?

Fyller du jämt? Vill du ha en helt vanlig fest? Tänker du på att det vore kul att samla gamla gänget men vill inte ha det hemma? På Finnhamn har vi lång tradition av både tidiga och sena kvällar och morgnar…

Bröllop

Finnhamn erbjuder flera olika lösningar för ert bröllop med tillhörande fest.

Vi ordnar allt

Mat och dryck, underhållning, blommor, personal och resa till Finnhamn. Då kan du hyra både Sliphuset och vandrarhemmet.

Priser
Hyra hela vandrarhemmet: 39 500 kronor, samtliga 88 bäddar.
Bröllopspaket: 1 695 kronor. Brudskål med mousserande och två snittar, trerättersmiddag och vickning samt frukost dagen efter. Middagen kan serveras i Sliphuset eller uppe på vandrarhemmet.

Under vår högsäsong för bröllop så hyr vi endast ut på detta sätt. Den perioden är mitten av juni till mitten september.

Du ordnar allt
Då tar du med dig mat och dryck och ordnar allt praktiskt själv i vandrarhemmet.
Detta är möjligt mellan 1 oktober till 15 april.
Gemensam lösning
Vi ordnar middagen i Sliphuset eller på vandrarhemmet och och du fixar dans och groggbänk i Vandrarhemmet. Är det endast sommarbröllop som gäller och på Finnhamn, så finns Sommargården. Det är ett fd seglarkollo med enklare standard och har plats för 50 gäster. Där kan ni rå er helt själva och ta med egen mat och dryck.

Fest och jubileum

När den stora dagen kryper närmre så kan man ibland vilja fira ordentligt. På Finnhamn är vi vana att arrangera fester och middagar för 20-åringen så väl som 70-åringen. Ni kanske är ett kompisgäng som vill träffas eller så har ni bröllopsdag? Inget är omöjligt och allt går att lösa.

Upplägg

Vi skräddarsyr varje fest och jubileum. Men ofta utgår vi från samma upplägg som bröllopen.

Sliphuset vandrarhemmet eller tält

Herr Rönnström gamla sliphus är en magisk plats för en bröllopsmiddag. En rustik skärgårdslokal med över 100 år på nacken där solnedgången strålar in genom de 5m höga portarna under hela middagen. Sliphuset tar max 120 sittande gäster.

Är ni ett större sällskap kan ni även hyra ett eller två av våra stora tält. Tillsammans ger tälten en golvyta om 256m2 och kan ta 200 sittande gäster. Vi har flera platser på ön som tältet kan sättas upp.

I vandrarhemmets två matsalar brukar efterfesten gå avstapeln. Under de kallare säsongerna kan man även duka upp middagen här. Matsalarna klarar ca 100 personer sittande vid långbord.

Kontakta Finnhamn

14 + 10 =

Finnhamns Arkipelag AB

Postadress
Box 84, 130 25 Ingmarsö.
Bankgiro 535-1309

Besöksadress
Finnhamns brygga, Finnhamn

E-post
info@finnhamn.se

Telefon
08-542 462 12