Finnhamn söker köksmästare

Sommarparadiset Finnhamn är beläget i den yttre delen av Stockholms skärgård, ca två timmar med båt från centrala Stockholm. Finnhamn är en turistanläggning som bedriver sin verksamhet inom logi, restaurang, lanthandel och gästhamn året runt. Sommarsäsongen närmar sig med stormsteg och vi börjar nu rekrytera sommarens tjänster.
Vi söker personer som gillar att jobba med människor och som har ett brinnande intresse att leverera över kundens förväntnin i alla lägen. Trots att gästerna upplever ett behagligt skärgårdslugn, jobbar vi ofta i ett högt tempo och att vara stresstålig är en nyckel.

Finnhamns krog är en av skärgårdens största och är ett naturligt resmål för många människor, oavsett om de är båtgäster, dagäster eller övernattande. Finnhamns krog består idag av den klassiska krogen och den nya Takbaren. Krogen serverar klassisk skärgårdsmat där lunchmenyn består av 3-4 rätter som byts varje dag och en kvälls á la carte med ca 15 rätter. På menyn finns även fem klassiker som har följt med oss under många år. Takbaren har en utomhusgrill med ett blandat utbud av grillrätter med tillbehör.

Arbetsuppgifter
Som köksmästare är du tillsammans med resturangchfen ankaret på krogen. Därför har du en gedigen erfarenhet av yrket som gör att du kan vara med och ta krogen till nästa nivå. Du är trygg i dig själv och eftersom du kommer leda sex andra kockar på tre olika platser är du självklart självgående i både planering, beställning, ekonomi och personalvård. Du håller ständigt en hög kvalité och är stolt över din mat. Du vill utveckla dig själv, men även vår meny och våra gästers upplevelse.

Erfarenhet
Vi ser helst att du har ett par år bakom dig som köksmästare. Men du som vill ta steget upp behöver inte tveka att skicka in en ansökan.

Start, villkor och möjligheter
Tjänsten smygstartar i mitten mars, sedan fullt från mitten april och fortgår till sen höst med möjlighet till tillsvidareanställning.


Boende finns på ön.
Lönen efter leverans. Kollektivavtal finnes.
Visstidsanställning 6 månader med möjlighet till fastanställning med långledighet under vintern.

Ansökan skickas till:

ansokan2016@finnhamn.se

CV och personligt brev skall vara i PDF-format. Märk mailet med tjänsten du söker.

Ansökningarna behandlas löpande och sista ansökningsdatum är 2016-03-31.

Frågor besvaras av Michael Vinell på 070-4674621.