Finnhamn söker städpersonal

Sommarparadiset Finnhamn är beläget i den yttre delen av Stockholms skärgård, ca två timmar med båt från centrala Stockholm. Finnhamn är en turistanläggning som bedriver sin verksamhet inom logi, restaurang, lanthandel och gästhamn året runt. Sommarsäsongen närmar sig med stormsteg och vi börjar nu rekrytera sommarens tjänster.
Vi söker personer som gillar att jobba med människor och som har ett brinnande intresse för att leverera över kundens förväntningar i alla lägen. Trots skärgårdslugnet som gästerna upplever som behagligt,  jobbar vi ofta i ett högt tempo och att vara stresstålig är en nyckel.

Finnhamn har ca 250 000 besökare varje år och ca 16 000 – 20 000 övernattande gäster. Vi har konferenser och bröllop på för- och eftersäsong och under högsäsong kommer sommarturisterna. Boendet består av 276 bäddar fördelat på vandrarhem med tillhörande parstugor, stugby med 30 stugor och Sommargården med 50 bäddar.

Vi söker nu städpersonal till logiverksamheten. Med nästan 80 rum/stugor måste du vara effektiv och strukturerad och med ett öga för detaljer. Periodvis är arbetet väldig stressigt och du måste vara självgående för att lösa uppgiften. Kvalitéten på städningen är viktig för oss och därför är du ansvarsfull och pålitlig. Arbetsdagen börjar tidigt och ger därför möjlighet till lediga eftermiddagar och kvällar.

Det finns fyra tjänster som börjar löpande från första maj och avslutas löpande från mitten augusti.


Boende finns på ön.
Lön enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.
Visstidsanställning 3-6 månader med möjlighet till förlängning under hösten.

Ansökan skickas till:

ansokan2017@finnhamn.se

CV och personligt brev skall vara i PDF-format. Märk mailet med tjänsten du söker.

Ansökningarna behandlas löpande och sista ansökningsdatum är 2017-04-30.

Frågor besvaras av Michael Vinell på 070-4674621.