Finnhamn söker vaktmästare

Sommarparadiset Finnhamn är beläget i den yttre delen av Stockholms skärgård, ca två timmar med båt från centrala Stockholm. Finnhamn är en turistanläggning som bedriver sin verksamhet inom logi, restaurang, lanthandel och gästhamn året runt. Sommarsäsongen närmar sig med stormsteg och vi börjar nu rekrytera sommarens tjänster.
Vi söker personer som gillar att jobba med människor och som har ett brinnande intresse för att leverera över kundens förväntningar i alla lägen. Trots skärgårdslugnet som gästerna upplever som behagligt, jobbar vi ofta i ett högt tempo och att vara stresstålig är en nyckel.

Ögruppen Finnhamn består av tre öar och verksamheten bedrivs på två av dem. Området är ca 165 ha stort och vägen slingrar sig 1,5 km över öarna och det finns ca 100 hus. Det finns tre båthamnar och två tältplatser.

Arbetsuppgifter
Som vaktmästare är du en del av underhållsdriften på Finnhamn med allt som hör där till. Med ca 250 000 besökare på ett år krävs det ett löpande underhåll av allt du kan tänka dig. Vi möter båtar och kör bagaget till rätt plats på öarna. Varje dag kommer det gods till ångbåtsbryggan som skall fraktas till rätt ställe.
Du är stark, stresstålig och har en naturlig förståelse för kundservice då du är Finnhamns ansikte utåt när du rör dig på ön. Du kan prioritera arbetsuppgifter och är i alla lägen självgående. Du är händig, och kunskaper inom VVS, el och snickeri är meriterande.

Start och villkor
Det finns två  tjänster som börjar löpande från första juni och avslutas löpande från mitten augusti.
Du innehar B-körkort.
Erfarenhet av terränghjuling är meriterande.
Navigationsutbildning och sjövana är meriterande.
Motor- och röjsågskort är meriterande.
Boende finns på ön.
Lön enligt överenskommelse. Kollektivavtal finnes.
Visstidsanställning 3-6 månader.

Ansökan skickas till:
ansokan2017@finnhamn.se
CV och personligt brev skall vara i PDF-format. Märk mailet med tjänsten du söker.

Ansökningarna behandlas löpande och sista ansökningsdatum är 2017-04-30.

Frågor besvaras av Michael Vinell på 070-4674621.