Finnhamn söker bartender

Sommarparadiset Finnhamn är beläget i den yttre delen av Stockholms skärgård, ca två timmar med båt från centrala Stockholm. Finnhamn är en turistanläggning som bedriver sin verksamhet inom logi, restaurang, lanthandel och gästhamn året runt. Sommarsäsongen närmar sig med stormsteg och vi börjar nu rekrytera sommarens tjänster.
Vi söker personer som gillar att jobba med människor och som har ett brinnande intresse för att leverera över kundens förväntningar i alla lägen. Trots att gästerna upplever ett behagligt skärgårdslugn, jobbar vi ofta i ett högt tempo och att vara stresstålig är en nyckel.

Finnhamns krog är en av skärgårdens största och är ett naturligt resmål för många människor, oavsett om de är båtgäster, dagäster eller övernattande. Finnhamns krog består idag av den klassiska krogen och den nya Takbaren.

Arbetsuppgifter
Vi söker nu ett antal bartenders till krogen, Takbaren och alla de evenemang vi har på ön. Du brinner för öl, drinkar, med och utan alkohol,  och vin och har en naturlig fallenhet för service. Du har minst två års erfarenhet och du är van att jobba i ett högt tempo i alla lägen utan att tappa fokus på gästen. Du vill och ser fram emot att jobba i skärgården under sommaren och du är en naturlig lagspelare.

Start och villkor
Det finns tre tjänster som börjar löpande från första juni och avslutas löpande från mitten augusti.
Boende finns på ön.
Lön enligt överenskommelse. Kollektivavtal finnes.
Visstidsanställning.

 

Ansökan skickas till:
ansokan2017@finnhamn.se
CV och personligt brev skall vara i PDF-format. Märk mailet med tjänsten du söker.

Ansökningarna behandlas löpande och sista ansökningsdatum är 2017-04-30.

Frågor besvaras av Michael Vinell på 070-4674621.