Finnhamn söker hovmästare/hovmästarinna

Sommarparadiset Finnhamn är beläget i den yttre delen av Stockholms skärgård, ca två timmar med båt från centrala Stockholm. Finnhamn är en turistanläggning som bedriver sin verksamhet inom logi, restaurang, lanthandel och gästhamn året runt. Sommarsäsongen närmar sig med stormsteg och vi börjar nu rekrytera sommarens tjänster.

Vi söker personer som gillar att jobba med människor och som har ett brinnande intresse för att leverera över kundens förväntningar i alla lägen. Trots att gästerna upplever ett behagligt skärgårdslugn, jobbar vi ofta i ett högt tempo och att vara stresstålig är en nyckel.

Finnhamns krog är en av skärgårds största och är ett naturligt resmål för många människor, oavsett om de är båtgäster, dagäster eller övernattande. Finnhamns krog består idag av den klassiska krogen och den nya Takbaren.

Arbetsuppgifter
Som hovmästare är du stresstålig, har god planeringsförmåga och ett naturligt driv. Du har 2-3 års erfarenhet som hovmästare och har goda kunskaper av restaurangdrift. Du är en lagspelare och är van att hålla många bollar i luften. Du kommer jobba nära restaurangchefen och köket i både driften av restaurangen men även Takbaren och alla de evenemang vi har under säsongen.

Start, villkor och möjligheter
Det finns två tjänster som börjar löpande från mitten maj till första juni och avslutas
löpande från slutet augusti till hösten.
Sommelierutbildning är meriterande.

Boende finns på ön.
Lön enligt överenskommelse. Kollektivavtal finnes.
Visstidsanställning 3-6 månader med möjlighet till förlängning under hösten.

Ansökan skickas till:

ansokan2017@finnhamn.se

CV och personligt brev skall vara i PDF-format. Märk mailet med tjänsten du söker.

Ansökningarna behandlas löpande och sista ansökningsdatum är 2017-03-30.

Frågor besvaras av Michael Vinell på 070-4674621.