Bo på Finnhamn

Med 70 hus, 270 bäddar och närmare tusen båtplatser finns det för det mesta någonstans att bo.

 

Vandrarhemmet med tillhörande parstugor, 10 minuter från ångbåtsbryggan
I vandrarhemmet finns gemensamt kök, matsal och gillestuga. Dusch och toalett finns i korridoren. Totalt 87 bäddar fördelade i en huvudbyggnad samt åtta parstugor utanför huvudbyggnaden. 
Mer info och priser


Sommargården, ca 20 minuter från ångbåtsbryggan.
52 bäddar, stort kök med matsal, aktivitetshus och helt avskilt. Perfekt för fest eller konferens, eller varför inte lägerskola. Dusch och toalett i separat hus.
Mer info och priser

Stugbyn, ca 30 minuters promenad i behagligt tempo från stora bryggan.
På Idholmen, den västra av Finnhamns tre öar, ligger det 30 stugor. Här finns 2- och 4-bäddsstugor
Mer info och priser

Sjölängorna, ett stenkast från ångbåtsbryggan.
Sjölängorna är två byggnader med tre 4-bäddslägenheter i vardera. De har samma standard och utrustning som stugorna och ligger på Stora Jolpan.
Mer info och priser

Tältplatsen, ca 20 minuter med packning från ångbåtsbryggan.
På Finnhamns tältplats kan du slå upp ditt tält och betala 120:-/tält och natt.
Här finns färskvatten, torrdass, grillplat och en badstrand. Enskilda gäster behöver inte förboka. Är ni en större grupp kontakta oss för information och hänvisning av plats.
Telefon 08-542 462 12.
Eftersom Finnhamn är ett naturreservat är det enbart på de två utmärkta platserna som camping får ske.

Grilla på Finnhamn
Det är ingen sommar utan att grilla så välkommen att låna våra grillar eller ta med egna. Grillen måste stå på ben så att marken inte fattar eld eller att den förstör underlaget. Tänk på att det är enbart tillåtet att använda kol i både våra och egna grillar. Då Finnhamn är ett naturreservat så är det inte tillåtet att ta pinnar eller kvistar från marken och det är totalt eldningsförbud på Finnhamn. 

Bagageservice
Vi hämtar bagage vid bryggan till de två båtarna som kommer mitt på dagen. Ibland kan våra matleveranser komma samtidigt som båtarna och då har vi tyvärr inte möjlighet att göra det. Dessvärre har vi inte möjlighet att erbjuda persontransporter.

Boka 2017

Gå direkt till vår bokning. Välj datum och antal rum. Om du vill så boka till lakan, frukost och städning. Vi tar betalt per rum.