Om oss

Vi som driver Finnhamn är mor och son, Katarina och Michael Vinell.
Den 1 mars 2013 tog vi över driften av Finnhamn som innheåller en ocean av naturupplevelser. Att kliva iland på ön innebär en dag eller några, eller bara ett par timmars naturupplevelser som är svåra att beskriva i ord, de måste upplevas.

 

I vårt uppdrag ingår driften av vandrarhemmet, krogen, sommarbutiken, alla stugor och båtplatserna.

Till vår hjälp har vi närmare 40 säsongsanställda som med sina olika kompetenser gör våra gästers vistelse på Finnhamn så behaglig som möjligt.

På krogens huserar restaurangchefen och kockarna med sin personal. Tillsammans har de gjort att vi finns med i White Guide sedan fyra år. En matupplevelse som alltid skapar mersmak och med en utsikt utöver den vanliga.

I sommarbutiken säljer vi livets nödtorft för stughyrare och båtgäster. Där har vi återkommande personal som vet vad som krävs för att underlätta en långsam dag eller skapa bästa picknickkorgen.

Vandrarhemmet Utsikten är öppet året runt och är verksamhetens nav. Här finns boende, matsal och gästkök. Här har vi vårt kontor, och det är här den vackraste frukostserveringen finns, den med utsikt över vattnet som ger en magisk start på dagen.

Har du önskemål och synpunkter på vad vi gör? Lägg ett mail till

info@finnhamn.se så ska vi se vad vi kan göra.

I konceptet Finnhamn ingår följande:
Vaktmästare och kockar. Städ- och serveringspersonal.
 Receptions- och bokningsansvarig. Restaurangchef och hovmästare.
När de inte arbetar på Finnahamn läser de till lärare, civilingenjörer, designers, systemutveckalare, polis, sommelier och hur att finna sig själva. Alla är på plats för att ge våra gäster den bästa upplevelsen och barnen det roligaste sommarminnet.