Finnhamn söker personal till lanthandeln och strandkiosken

Sommarparadiset Finnhamn är beläget i den yttre delen av Stockholms skärgård, ca två timmar med båt från centrala Stockholm. Finnhamn är en turistanläggning som bedriver sin verksamhet inom logi, restaurang, lanthandel och gästhamn året runt. Sommarsäsongen närmar sig med stormsteg och vi börjar nu rekrytera sommarens tjänster.
Vi söker personer som gillar att jobba med människor och som har ett brinnande intresse för att leverera över kundens förväntningar i alla lägen. Trots skärgårdslugnet som gästerna upplever som behagligt, jobbar vi ofta i ett högt tempo och att vara stresstålig är en nyckel.

Ögruppen Finnhamn består av tre öar och verksamheten bedrivs på två av dem. Vid krogen ligger lanthandeln och på andra sidan vid den klassiska Paradisviken ligger Ragnars kiosk.

Arbetsuppgifter
Vi söker personal till vår lanthandel och kiosk. Båda är öppna från 1 juni till 31 augusti. Lanthandeln består av en butiksdel och en cafédel som under sommaren har mycket att göra. Det dagliga arbetet består av kassaarbete, varumottagning, städning och caféarbet.

Ragnars kiosk ligger vid den natursköna Paradisviken, som är en av Stockholm skärgårds största naturhamnar. Kiosken öppnar tidigt på morgonen och serverar frukostbörd och under dagen är det försäljning av dryck, kulglass, godis och mycket annat.
Ragnars kiosk är även aktivitetscentrum på Finnhamn med uthyrning av bl a SUP brädor, kajaker och roddbåtar.

Start och villkor
Det finns flera tjänster och de startar löpande från 1 juni till midsommar och avslutas löpande från mitten augusti till 31 augusti.
Boende finns på ön.
Lön enligt överenskommelse. Kollektivavtal finnes.
Visstidsanställning upp till 3 månader.

Ansökan skickas till:
ansokan2017@finnhamn.se
CV och personligt brev skall vara i PDF-format. Märk mailet med tjänsten du söker.

Ansökningarna behandlas löpande och sista ansökningsdatum är 2017-04-30.

Frågor besvaras av Michael Vinell på 070-4674621.