Finnhamn söker receptionist

Sommarparadiset Finnhamn är beläget i den yttre delen av Stockholms skärgård, ca två timmar med båt från centrala Stockholm. Finnhamn är en turistanläggning som bedriver sin verksamhet inom logi, restaurang, lanthandel och gästhamn året runt. Sommarsäsongen närmar sig med stormsteg och vi börjar nu rekrytera sommarens tjänster.
Vi söker personer som gillar att jobba med människor och som har ett brinnande intresse för att leverera över kundens förväntningar i alla lägen. Trots skärgårdslugnet som gästerna upplever som behagligt, jobbar vi ofta i ett högt tempo och att vara stresstålig är en nyckel.

Finnhamn har ca 250 000 besökare varje år och ca 16 000 – 20 000 övernattande gäster. Vi har konferenser och bröllop på för- och eftersäsong och under högsäsong kommer sommarturisterna. Boendet består av 276 bäddar fördelat på vandrarhem med tillhörande parstugor, stugby med 30 stugor och Sommargården med 50 bäddar.

Vi söker nu receptionister till vår, sommar och höstsäsongen. Du har en bakgrund inom hotell/konferens och har erfarenhet av bokningssystem. Du är stresstålig och har alltid ett leende på läpparna då du strävar att alltid överträffa gästernas förväntan. Du har en god planeringsförmåga och löser problem som kan dyka upp löpande. Du har erfarenhet från både företags- och privatgäster. I det dagliga arbetet ingår bl.a.
in/utcheckning, telefonbokning och kassahantering med tillhörande redovisning.

En tjänst startar i april och en i maj.

Boende finns på ön.
Lön enligt överenskommelse. Kollektivavtal finnes.
Visstidsanställning 3-6 månader med möjlighet till förlängning under hösten.

Ansökan skickas till:

ansokan2017@finnhamn.se

CV och personligt brev skall vara i PDF-format. Märk mailet med tjänsten du söker.

Ansökningarna behandlas löpande och sista ansökningsdatum är 2017-04-30.

Frågor besvaras av Michael Vinell på 070-4674621.