Finnhamn söker kockar

Sommarparadiset Finnhamn är beläget i den yttre delen av Stockholms skärgård, ca två timmar med båt från centrala Stockholm. Finnhamn är en turistanläggning som bedriver sin verksamhet inom logi, restaurang, lanthandel och gästhamn året runt. Sommarsäsongen närmar sig med stormsteg och vi börjar nu rekrytera sommarens tjänster.
Vi söker personer som gillar att jobba med människor och som har ett brinnande intresse för att leverera över kundens förväntningar i alla lägen. Trots at gästerna upplever ett behagligt skärgårdslugn, jobbar vi ofta i ett högt tempo och att vara stresstålig är en nyckel.

Finnhamns krog är en av skärgårdens största och är ett naturligt resmål för många människor, oavsett om de är båtgäster, dagäster eller övernattande. Finnhamns krog består idag av den klassiska krogen och den nya Takbaren. Krogen serverar klassisk skärgårdsmat där lunchmenyn består av 3-4 rätter som byts varje dag och en kvälls á la carte med ca 15 rätter. På menyn finns även fem klassiker som har följt med oss under många år. Takbaren har en utomhusgrill med ett blandat utbud av grillrätter med tillbehör.

Arbetsuppgifter
Som kock är du med i ett arbetslag som håller ett högt tempo genom hela sommaren. Du är en lagspelare som alltid har gästen i fokus. Du är noggran, har struktur och ett brinnande intresse för matlagning och älskar att laga mat med bra råvaror från grunden.

Erfarenhet
Vi ser att du har några år i yrket eller en utbildning och är snabblärd med ett naturligt driv för att lära dig nya saker.

Start, villkor och möjligheter
Det finns flera tjänster som börjar löpande från april fram till midsommar och som slutar löpande från mitten augusti till hösten.
Boende finns på ön.
Lön enligt överenskommelse. Kollektivavtal finnes.
Visstidsanställning 3-6 månader med möjlighet till förlängning under hösten.

Ansökan skickas till:
ansokan2017@finnhamn.se
CV och personligt brev skall vara i PDF-format. Märk mailet med tjänsten du söker.

Ansökningarna behandlas löpande och sista ansökningsdatum är 2017-04-30.

Frågor besvaras av Michael Vinell på 070-4674621.