Finnhamn söker hamnkapten

Sommarparadiset Finnhamn är beläget i den yttre delen av Stockholms skärgård, ca två timmar med båt från centrala Stockholm. Finnhamn är en turistanläggning som bedriver sin verksamhet inom logi, restaurang, lanthandel och gästhamn året runt. Sommarsäsongen närmar sig med stormsteg och vi börjar nu rekrytera sommarens tjänster.

Vi söker personer som gillar att jobba med människor och som har ett brinnande intresse för att leverera över kundens förväntningar i alla lägen. Trots skärgårdslugnet som gästerna upplever som behagligt, jobbar vi ofta i ett högt tempo och att vara stresstålig är en nyckel.

Ögruppen Finnhamn består av tre öar och verksamheten bedrivs på två av dem. Det finns två tältplatser och tre båthamnar där den ena är den klassiska Paradisviken.

Som hamnkapten är du ansvarig för våra hamnar. Du tar hamnavgift, hjälper båtgäster och ser till att bryggor och tillhörande utrustning är hela. Du tar även avgift på våra två tältplatser. Du kommer även att hjälpa till med vattenaktiviteter vid vår kiosk i Paradisviken.

Du är stark, stresstålig och har en naturlig förståelse för kundservice då du är Finnhamns ansikte utåt när du rör dig på ön. Du har självklart en lång erfarenhet av livet på sjön och har ett genuint båtintresse. Men du är även intresserad av alla sporter som man kan utöva på vattnet.

För att få köra våra båtar måste du innehava fartygsbefäl klass VIII, handhavande av snabba fartyg, ha en väl dokumenterad sjövana samt vara över 18 år.

Tjänsten börjar 1 juni och pågår till sista augusti.
Navigationsutbildning och sjövana är meriterande.
VHF-certifikat och radar-utbildning är meriterande.

Boende finns på ön.
Lön enligt överenskommelse. Kollektivavtal finnes.
Visstidsanställning 3-6 månader.

Ansökan skickas till:

ansokan2017@finnhamn.se

CV och personligt brev skall vara i PDF-format. Märk mailet med tjänsten du söker.

Ansökningarna behandlas löpande och sista ansökningsdatum är 2017-04-30.

Frågor besvaras av Michael Vinell på 070-4674621.